Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش الف، رهبر حکیم انقلاب روز ۲۴ بهمن به مناسبت چهلمین سالروز پیروزی انقلاب و آغاز دهه پنجم  جمهوری اسلامی، در بیانیه‌ای راهبردی خطاب به جوانان ویژگی‌های مسیر طی شده در چهل سال گذشته را تبیین و بر امید واقع‌بینانه به آینده و نقش بی‌بدیل جوانان در برداشتن گام بزرگ دوم به سمت آرمان‌ها تاکید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بیانیه توصیه‌هایی برای ادامه این مسیر در چهل ساله دوم انقلاب اسلامی به ویژه به نسل جوان برای ساختن ایران اسلامی بزرگ در هنگامه ورود به «دومین مرحله خودسازی و جامعه‌پردازی و تمدن‌سازی» ارائه فرمودند. این بیانیه را از یک سو می‌توان بیانیه «چشم‌انداز» لقب داد و از سویی می‌توان آن را «مانیفست آینده انقلاب» دانست. صدور این بیانیه دو روز پس از 22بهمن چهلمین سال انقلاب اسلامی می‌تواند علامتی از محور بودن «جوانان» تلقی شود چرا که اگر این بیانیه در دهه‌فجر صادر می‌شد، مخاطب تحت‌الشعاع مناسبت قرار گرفته و نقض غرض می‌شد.

بیشتر بخوانید:

رهبر انقلاب اسلامی در بیانیه‌ای مهم به‌مناسبت چهل‌سالگی انقلاب با جوانان ایران سخن گفتند؛ بدون امید و نگاه خوشبینانه به آینده هیچ گامی نمی‌توان برداشت/ زانو زدن در برابر دشمن و «بوسه‌زدن بر پنجه‌ی گرگ» خطایی نابخشودنی است/ عملکردهای ضعیف، اقتصاد کشور را دچار چالش ساخته است

عزیزالله حبیبی، رئیس دانشگاه خوارزمی در گفت‌وگو با خبرنگار الف در مورد بیانیه‌ اخیر ‌رهبر انقلاب‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ و ورود به دهه پنجم انقلاب گفت: مستقل از منابع موجود، مهم‌ترین سرمایه‌ای که در کشور داریم نیرو انسانی است  و اگر این نیروی خوب تربیت و هدایت شود، بسیاری از مسایل و مشکلات کشور را  می‌توان به دست جوانان حل کرد. در برخی از زمینه‌ها که اکنون پیش قراول هستیم و در در جهان حرفی برای گفتن داریم ناشی از همین فرآیند است.

وی با بیان اینکه باید به نیازهای خودمان بپردازیم و آن را تامین کنیم، افزود: باید به جوانان اعتماد کنیم و آن‌ها باید آموزش ببینند و در جهت رفع کاستی‌های کشور قدم بردارند. اگر شیر نفت را ببنیدم، همه محیای این خواهند شد که در این راه قدم بردارند و در این مورد کار کنند.

رئیس دانشگاه خوارزمی در مورد نقش سیاست‌گذاری در حل مشکلات امروزی کشور، بیان کرد: یکی از اهداف سیاست‌گذاری این است که کلاً قید فروش نفت را بزنیم و اقتصاد را مبتنی بر غیرنفت تامین کنیم؛ اگر چینن شود آن زمان منابع دیگری خواهیم داشت که می‌توانیم با تنوع تولید و رفع نیازهای کشور براساس آن اقدام کنیم.

حبیبی در پاسخ به اینکه چرا شیر نفت را نمی‌بندیم، گفت: این را باید از مسئولان و دولت و مجلس سوال کرد، ولی ریسک این کار، نیاز دارد همه محیای یک ریاضت کشی شویم و به دنبال آن زیرساخت‌های تولید علم و تبدیل آن به محصولات مورد نیاز جامعه را  در یک پروسه زمانی ۵ الی ۱۰ ساله فراهم شود؛ اگر این اقدام را انجام دهیم، خود به خود نیازمندی‌هایی که به خارج از کشور داریم، رفع خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه قطع وابستگی به نفت را نیازمند عزم و اراده در همه رده‌ها بخصوص مسئولان است، تصریح کرد: برای قطع وابستگی نیازمند عزمی در دانشگاه‌ها، مجلس، قوه قضائیه و دولت هستیم و همه باید به این باور برسند که سیستم اداره کشور بایستی براساس اقتصاد سالم غیرنفتی باشد؛ آن زمان متوجه خواهیم شد که این نفت یک ماده است، ولی اگر در صنایع وارد شود به صدها و حتی هزاران محصول صنعتی با ارزش افزوده هزاران برابر تبدیل خواهد شد. ما باید تولیدات خودمان را بفروشیم؛ چرا باید نفت بفروشیم.

حبیبی در مورد نقش نظام آموزشی برای قطع وابستگی به طلای سیاه، اظهار کرد: قطعا نظام آموزشی کشور باید اصلاح شود و تغییر کند؛ باید دانشجو و استاد بدانند و توجیح باشند که در بخش آموزش و فعالیت‌های آموزشی، تحقیاتی و پژوهشی چه موضوعاتی در اولویت کشور است و چگونه مورد حمایت قرار می‌گیرند؛ این حمایت موضوعی است که هم در بخش سخت افزای و هم نرم افزای و حمایت معنوی و مادی است؛ البته اکنون نسبت به گذشته سیاست‌گذاری‌ها بهتر شده، اما هنوز جای کار دارد و باید اصلاح شود.

رئیس دانشگاه خوارزمی ادامه داد: اگر قرار است شرکتی را ترقیب کنیم تا ایجاد و محصولی را تولید کند، آن شرکت باید خیالش بابت فروش محصول راحت باشد و به هر روشی کالایی که تولید کرده چه به صورت رسمی و یا غیررسمی وارد کشور نشود و یا در بخش اجرایی کشور همه قوا باید دست به دست هم بدهند و این موضوع را به ترتیبی اجرا کنند که جای فرار و قایم شدن و حرکت‌های پنهان حذف شود.

وی در پایان و در مورد بیانیه‌ی رهبر انقلاب خطاب به جوانان گفت: در بخش دانشگاهی هم افراد فرهیخته و هم جوانان مورد تاکید هستند و محور‌هایی که در تاکیدات مقام معظم رهبری هم است اینکه اگر به بخش جوان و افراد عالم دانشگاهی کشور بها دهیم، قطعا در کوتاه‌ترین زمان ممکن می‌توانیم به سرمنزل مقصود برسیم، زیرا مهم ترین سرمایه کشور نیروی جوان است.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۴۳۶۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جایگاه قضاوت در نظام اسلامی بسیار رفیع است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام اسماعیل صادقی نیارکی ظهر دوشنبه در آئین تکریم و معارفه رئیس دادگستری و دادستان عمومی و انقلاب لنگرود اظهار کرد: جایگاه قضاوت در نظام اسلامی بسیار رفیع و متعلق به انبیای الهی است.

وی با اشاره به اینکه لنگرود شهرستانی با نام و نشان و ریشه دار است، گفت: لنگرود در حوزه‌های مختلف از جمله در دیانت و عمق شیعه افتخاراتی داشته و اسم این شهرستان را برجسته کرده است.

صادقی نیارکی با بیان اینکه لنگرود از لحاظ تراکم جمعیت رتبه سوم را در گیلان دارد، ادامه داد: اما از حیث تشکیل پرونده برای اثر اختلاف جرایم دارای رتبه سیزدهم است و این آمار با توجه به تراکم جمعیت خوب است.

وی با اشاره به اینکه آمارها نشان دهنده این است که تمام مسؤولان در این شهرستان به خوبی کار کردند و انسجام خوبی در بین مردم و مسؤولان وجود دارد، ادامه داد: زمانی مسؤولیت ارزش پیدا می‌کند که بتوانیم اقامه عدل و دفع ظلمی را انجام دهیم.

حجت الاسلام صادقی نیارکی با اشاره به آتش سوزی رخ داده در شهرک امامزاده ابراهیم (ع) شفت اضافه کرد: اگر در حادثه امام زاده ابراهیم شفت عمل به وظیفه صورت می‌گرفت آن حادثه تلخ رخ نمی‌داد.

وی با تاکید بر اینکه مسؤولان باید مشکلات مردم را جزو دغدغه‌های خود بدانند و در جهت رفع آن گام بردارند، افزود: جایگاه قضا و قاضی بسیار بالا است، بنابر این انتظار ما از قضات این است با قاطعیت و همت مضاعف برای اجرای عدالت و رسیدگی به مشکلات مردم تلاش کنند.

صادقی نیارکی ادامه داد: توجه به حوزه پیشگیری در شهرستان یک اقدام مؤثر، کم هزینه و پر فایده است و انتظار می‌رود رئیس جدید حوزه قضائی به این موضوع توجه جدی داشته باشد.

رئیس کل دادگستری گیلان بیان کرد: برای پیشبرد اهداف نیازمند به وحدت هستیم و همه دستگاه‌ها باید در این زمینه دست به دست هم دهند و انسجام داشته باشند تا گره‌های شهرستان گشوده شود.

وی با اشاره به اینکه دستگاه قضا باید حمایت‌های لازم از مدیران را در تصمیمات شهر داشته باشند، گفت: باید اولیت‌های شهرستان را با هم فکری مسؤولان شهرستان در دستور کار قرار دهند و مشکلات را حل رفع کنند.

صادقی نیارکی از جمله این مشکلات شهرستان را پرونده‌های امور مرتبط به خانواده ذکر کرد و گفت: باید از تمامی ظرفیت‌ها استفاده تا هزینه‌های پیشگیری کاهش یابد و در راستای تحقق این امر مهم همه باید پای‌کار باشند.

گفتنی است، در این مراسم «محمد کرمی» به عنوان دادستان جدید و «سید هاشم میرحسینی» به عنوان رئیس دادگستری لنگرود معرفی شد و «تیمور یوسفی» به عنوان معاون قضائی دادگستری گیلان معرفی شد.

کد خبر 6098125

دیگر خبرها

  • معاون سیاسی استاندار البرز مطرح کرد؛تقویت پشتوانه سیاسی و اجتماعی کشور با مشارکت مردم در انتخابات
  • رئیس‌جمهور در گفت‌وگوی تلویزیونی با مردم: «وعده صادق» اجماع‌ساز بود و همگان آن را ستودند/ ایران قوی می‌تواند گزینه نظامی را از روی میز حذف کند/ فقط مذاکره مسائل را حل نمی‌کند/ ساختارهای فسادزا را اصلاح می‌کنیم/ از وضع زندگی مردم و خواسته‌های جوانان مطلعم
  • تلاش برای راه‌اندازی دانشگاه‌های وقفی در کشور
  • دانشجویان پرانگیزه؛ اما مسئولان همچنان در خواب غفلت!/ دل نوشته‌های دانشجویی را جدی بگیرید تا مشکلات مملکت حل شوند
  • کاهش مشکلات جامعه با تحول در نظام آموزشی امکان‌پذیر است
  • جایگاه قضاوت در نظام اسلامی بسیار رفیع است
  • بازدید مسئولان از خط تولید فولاد مبارکه ثمرات بسیاری دارد
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است
  • اصلاح‌طلبان؟ خیر، متشکرم!