Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش الف بتازگی بیش از ۲۰۰۰ فعال و بنگاه اقتصادی بخش خصوصی در نامه به رئیس قوه قضائیه  از هزینه‌های بالای وکالت و پیگیری امور حقوقی توسط وکلا گلایه کردند و این موضوع را یکی از اصلی‌ترین مشکلات خود در سال رونق عنوان کردند. اجبار کردن بنگاه‌های بخش خصوصی در حالی است که طبق ماده ۳۲ قانون آیین دادرسی مدنی بنگاه‌های اقتصادی بخش دولتی هیچ الزامی درگرفتن وکیل ندارند و می‌توانند نمایندگان حقوقی خود را برای پیگیری امور حقوقی بفرستد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



حمیدرضا غزنوی، دبیرکل مجمع کارآفرینان کشور در خصوص تعداد واحدهای تولیدی در کشور گفت: اکنون در کشور بیش از ۸۰هزار واحد تولیدی وجود دارد که تنها ۳ هزار واحد بالای ۱۰۰ نفر جمعیت دارند و مابقی کمتر از ۱۰۰ نفر کارگر در آن مشغول کار هستند. این بنگاه‌ها اگر بخواهند برای دعاوی حقوقی خود  وکیل بگیرند به دلیل گرانی وکالت، واقعاً شرایط برایشان سخت می‌شود. لذا به دلیل تعدد بالای این بنگاه‌ها باید اقدامی در این حوزه صورت گیرد.

وی ضمن انتقاد از رویه فعلی که بنگاه‌های اقتصادی بخش خصوصی محروم از فرستادن نمایندگان حقوقی خود به دادگا‌ها هستند گفت: قانون‌گذار طبق ماده ۳۲ قانون آیین دادرسی مدنی، استفاده از نماینده‌ حقوقی در محاکم قضایی برای پیگیری امور حقوقی بخش دولتی را فراهم کرده ولی در خصوص شرکت‌های خصوصی چنین امکانی فراهم نشده است.

دبیرکل مجمع کارآفرینان کشور افزود: متأسفانه در قوانین اولویت با بخش دولتی است این در حالی است که تمام خبرگان کشور به این نتیجه رسیده‌اند که ما باید اقتصاد را از طریق شرکت‌های خصوصی اداره کنیم و در راستای اصل ۴۴ قانون اساسی سیاست‌های کلی اشتغال ابلاغ شد.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۵۵۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی از ایسنا

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با اشاره به برپا شدن علم عدالت‌خواهی علیه ظلم‌ستیزی در دنیا گفت: آنچه امروز در دنیا رخ می‌دهد با نگاه ویژه و خاص به مبانی و نظریه نظام جمهوری اسلامی است.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام و المسلمین حمید شهریاری - دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی - در خبرگزاری دانشجویان ایران حضور یافت و با خبرنگاران به گفت‌وگو نشست.

در حاشیه بازدید حجت‌الاسلام والمسلمین حمید شهریاری از خبرگزاری دانشجویان ایران، محمدمهدی خیرجو -مدیرعامل ایسنا- با اشاره به نگاه ایسنا به تقریب مذاهب و ادیان گفت: همه مذاهب به ویژه ادیان ابراهیمی جایگاه ویژه‌ای در انتشار و پوشش اخبار در ایسنا داشتند و دارند. در سیاست‌های جدید خبرگزاری نیز تعریف شده است که هرچه بیشتر به موضوع اشتراکات و فعالیت حول محور این اشتراکات توجه کنیم. 

او افزود: همه ادیان الهی و مذاهب نقطه و موضوع مشترکی به نام پرستش دارند که می‌توان در این‌ رابطه سخن گفت و محتواهای زیادی تولید کرد. همین هم باعث می‌شود که موارد انسانی و مکارم اخلاقی در اکثر مذاهب مشترک باشد. نگاه ما این است که تا می‌توانیم در این راه تلاش کنیم تا افراد، بیشترین توجه را به اشتراکات داشته باشند. دشمن بسیار درصدد است که با تفرقه و اختلاف‌افکنی و تهییج تعصبات قومی و مذهبی، کار را به جایی برساند که افراد نتوانند در کنار هم به راحتی زندگی کنند و راه برای دخالت بیگانگان باز شود. 

در ادامه، حجت‌الاسلام والمسلمین شهریاری نیز با بیان اینکه آن چیزی که امروز در دنیا رخ می‌دهد نگاه ویژه و خاص به مبانی و نظریه نظام جمهوری اسلامی است، گفت: نقش مقاومت در از بین بردن استکبار جهانی بسیار چشمگیر است.

او افزود: امروز عَلَم عدالت‌خواهی علیه ظلم‌ستیزی به پا شده است. اتفاق مهمی که در هفته‌های اخیر در دنیا رخ داده حضور دانشجویان و دانشگاهیان در این عرصه تمدنی است و ویژگی بارز و متمایز این گروه حقیقت‌جویی و آرمان‌خواهی است.

مشروح این گفت‌وگو در روزهای آینده منتشر خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مجمع‌عمومی اتحادیه دانشگاه‌ها و مؤسسات غیرانتفاعی برگزار می‌شود
  • بدون در نظر گرفتن شاخص‌هایی دقیق انتخاب نامزد اصلح غیرممکن است
  • نوزدهمین مجمع‌عمومی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور برگزار می‌شود
  • حمایت از کارآفرینان و بخش خصوصی برای تحقق جهش تولید
  • حمایت از کارآفرینان و بخش خصوصی استان برای تحقق جهش تولید
  • حق داشتن نماینده حقوقی برای تمام شرکت‌ها به رسمیت شناخته شد
  • حسینی: مجلس نظام ارزی را بازبینی می‌کند
  • بازدید دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی از ایسنا
  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند
  • اصلاح قانون تاسیس مدارس غیردولتی گرفتن مجوز برای مسئولان را محدود می‌کند