Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری تسنیم در گفت‌وگو با یک تحلیل‌گر مطرح آمریکایی به بررسی این مسئله پرداخته است که چرا حکمرانی دولت آمریکا در ماجرای بحران ویروس کرونا بسیار بحرانی و آشفته بوده است؟ ۱۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۰:۵۱ بین الملل آمریکا نظرات - اخبار بین الملل -

مایلس هوئینگ تحلیلگر آمریکایی که در سال 2016 از سوی حزب سبز نامزد انتخابات کنگره شده است، در مصاحبه با خبرگزاری تسنیم تاکید کرد: واکنش کند در درجه اول به خاطر بی‌کفایتی رهبری در کاخ سفید است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در شرایط فوق‌العاده ملی مثل زمان جنگ، مسیر و حمایت باید از یک منبع واحد و منفرد حاصل شود، حتی اگر 50 ایالت مستقل داشته باشیم . ترامپ با این بحران ثابت کرده است که قادر به مدیریت چنین بحران‌هایی نیست، او در ابتدا به شدت جدی بودن بحران ویروس کرونا را دست کم گرفت و روایات دروغین و گمراه کننده ای را ارائه می داد.

وی در ادامه افزود: واکنش کند به بحران شیوع سریع ویروس کرونا در ایالات متحده به دلیل بی‌کفایتی حکمرانی در کاخ سفید است.

مصاحبه| نویسنده آمریکایی: بحران کرونا بی‌عدالتی‌های جامعه آمریکا را نمایان کرد

در اینجا به مشروح این مصاحبه اشاره می کنیم:

تسنیم: گزارش هایی وجود دارد مبنی بر اینکه بیمارستان های آمریکا با تصمیمات مربوط به مرگ و زندگی روبرو هستند که کشورهای صنعتی معمولاً فقط در مواقع جنگ و بلایای طبیعی با آن روبرو می شوند. کمبودهای وحشتناک به خاطر شیوع ویروس کرونا در سراسر کشور گزارش شده است. تا لحظه ارسال این سوالات بیش از 277 هزار نفر به ویروس کرونا در سراسر آمریکا مبتلا شده اند و بیش از 7400 نفر جان خود را از دست داده‌اند. چه عاملی موجب این واکنش کند و آهسته به بحران ویروس کرونا شده است؟

هوئینگ: واکنش کند در درجه اول به خاطر بی‌کفایتی رهبری در کاخ سفید است. در شرایط فوق العاده ملی مثل زمان جنگ، مسیر و حمایت باید از یک منبع واحد و منفرد حاصل شود، حتی اگر 50 ایالت مستقل داشته باشیم . ترامپ با این بحران ثابت کرده است که قادر به مدیریت چنین بحران هایی نیست، او در ابتدا به شدت جدی بودن بحران ویروس کرونا را دست کم گرفت و روایات دروغین و گمراه‌کننده‌ای را ارائه می‌داد. بسیاری از فرمانداران نیز هستند که در ناتوانی رئیس جمهور در درک مشکلات پیش روی آنها سهیم و شریک هستند. برخی ایالتها پروتکل‌های فاصله ایمن را اجرا نکرده‌اند، به عنوان مثال فلوریدا تا پس از تعطیلات بهار صبر کرد تا خواستار اجرای این قوانین شود، آن هم در شرایطی که هزاران جوان در سواحل به سر می‌بردند. سایر ایالتها مواضع کاملاً مضحکی در مستثنی کردن خدمات کلیساها اتخاذ و اعلام کردند که این خدمات لازم و ضروری است.

این مساله صدها نفر را در یک زمان در یک مکان جمع می‌کند و همین افراد به جوامع و خانواده‌های خود بازگشته و ویروس را پراکنده می‌کنند. واکنش دیگر این است که کنگره رئیس جمهور را مجبور نکرد تا نقش رهبری را بر عهده بگیرد، و بجای آن سعی کرد تا اقتصاد را مجددا احیاً و راه اندازی کند. رویکرد آنها نجات صنایع بزرگ با بسته نجات بیش از یک تریلیون دلاری بود، اقداماتی بسیار شبیه به اقداماتی که در سال 2008 انجام شد، با بی توجهی به افرادی که بیشترین آسیب را از این بحران دیده‌اند. بنابراین بسیاری از این صنایع که دارایی‌های بزرگ و چشمگیری دارند و می‌توانند از آنها استفاده کنند، ترجیح دادند تا پاداش‌های کلانی را به مدیران ارشد خود پرداخت کرده و کارکنان خود را اخراج نمایند و حاضر به تامین بیمه درمانی آنها نشوند. مشکل دیگر کنگره این است که به استثنای تعداد بسیار معدودی از افراد، برای کمک به افرادی که از نظر مالی و درمانی در رنج هستند، کنگره حاضر به تصویب و اجرای برنامه ویژه بهداشت و درمان برای همه مردم آمریکا نشد. حتی جو بایدن نامزد پیشتاز حزب دموکرات و رهبران این حزب نیز حاضر به انجام این کار نشدند زیرا این اقدام به ضرر سود و منافع صنعت بیمه است.

تسنیم: طی روزهای گذشته، تعدادی از پزشکان و پرستاران آمریکایی به خاطر کمبود تجهیزات پزشکی و درمانی جان باخته‌اند. گفته می‌شود بحران بعدی ویروس کرونا کمبود پزشک و پرستار خواهد بود. چرا فکر می‌کنید سیستم بهداشت و درمان آمریکا قادر به حفاظت از این پزشکان و پرستاران نیست؟

هوئینگ: بر خلاف بسیاری از کشورها مثل کوبا، آمریکا طرح ملی برای ترویج آموزش پزشکی برای کسانی که صلاحیت دارند، نداشته است. این طرح بسیار گران است و این امر توانمندی دانشجویان برای ورود زیاد به این رشته‌ها را محدود می‌کند. در مورد پرستاران و سایر کارکنان پشتیانی نیز موضوعات دیگری مثل حقوق و دستمزد و شرایط کاری مطرح است. بیمارستان‌ها بیشتر به دنبال سود هستند و بنابراین هر اقدامی را برای کاهش هزینه‌های نیروی کار انجام می‌دهند. با درنظر گرفتن این مساله که این کالاها، کالاهای مصرفی هستند، تولیدکنندگان تعداد تولیدات خود را ثابت نگه می دارند تا قیمت‌ها و سود را کنترل کنند. کنگره از ترامپ خواسته است تا از قانون دفاع از تولید استفاده کند، قانونی که مربوط به زمان جنگ است و شرکتها را وادار به تولید تجهیزات لازم و ضروری می‌کند. ترامپ تمایلی نداشت ولی در نهایت آن را عملی کرده است. دولت فدرال منابع عظیمی را در اختیار شما قرار داده است ولی در این مورد، در شرایط کنونی، تجهیزات لازم و ضروری بر اساس خواست و میل رئیس جمهور و فرمانداران هزینه می شود. ترامپ این مساله را یک موضوع شخصی می‌داند و توزیع منابع را بر مبنای نحوه واکنش ایالتهای مختلف به خودش قرار داده است. با ایالتهایی که آراء مهم و بزرگ الکترال در انتخابات نوامبر دارند و به احتمال زیاد از انتخاب مجدد ترامپ حمایت نخواهند کرد، بسیار ناعادلانه رفتار می شود.

تسنیم: تعداد موارد ویروس کرونا در غرب به سرعت رو به افزایش است و در واقع کشورهای غربی نتوانسته اند واکنش مناسبی به این بحران نشان دهند. چرا فکر می کنید غرب تصور می کند بهترین است و چیزی برای یادگیری از سایر کشورهای جهان ندارد؟

بسیاری از کشورهای غربی به خصوص آمریکا این نگرش را دارند که داروی آلوپاتیک نسبت به داروهای هولیستیک بهتر است. برای مثال، اینجا در آمریکا، تقریباً برای بیمه درمان غیر ممکن است تا چنین روش‌های آزمایش شده و واقعی مثل طب سوزنی و آنچه که به عنوان طب چینی از آن یاد می شود را تحت پوشش قرار دهند. دلیل مهم این امر قدرت عظیم اقتصادی و سیاسی صنعت داروسازی است که تامین مالی رقابت های انتخاباتی کنگره را بر عهده دارد و تقریبا سازمان غذا و داروی آمریکا را کنترل می کند، سازمانی که قوانین حوزه دارو را تدوین می نماید. یک واقعیت مهم را در این مساله مشاهده می کنیم که چقدر طول کشیده است تا بسیاری از ایالتها قوانین لیبرال تر و آزادتری برای استفاده از ماریجوانا وضع کنند. جامعه پزشکی جایگزین از دیرباز به خاطر خصوصیات موقتا تسکین دهنده و سایر مواد غیرقانونی که عامل اصلی شرایط است، شناخته شده است. دلیل دیگر این است که تفکر غربی اساسا بر مبنای نژادپرستی پایه گذاری شده است. این ایده که داروهای آفریقایی آسیایی یا بومی بتواند برتری خود را نسبت به داروهای غربی نشان دهد، چیزی نیست که آنها بخواهند درباره اش فکر کنند.

انتهای پیام /

R1036247/P/S8,1128/CT10

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بحران ویروس کرونا ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۷۷۰۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف انگلیس: حماس با حمله زمینی علیه رفح ریشه کن نمی‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از گاردین، انگلیس در اقدامی دورهنگام به حملات زمینی اسرائیل به رفح واکنش نشان داد. در همین ارتباط نیز «اندرو میچل»، معاون وزیر امور خارجه انگلیس حمله نظامی اسرائیل به شهر رفح را صرفاً به معنای نقض قوانین بشردوستانه بین المللی عنوان کرد. در عین حال، انگلیس در واکنش خود از محکوم کردن حمله زمینی اسرائیل به رفح خودداری کرده است.

این مقام وزارت خارجه انگلیس همچنین تاکید کرده است که حمله زمینی علیه رفح به ریشه کن کردن حماس منجر نخواهد شد.

براساس گزارش گاردین، واکنش انگلیس در راستای هماهنگی با آمریکا صورت گرفته است، چون واشنگتن از متحدان خود خواسته است که در صورت ادامه حمله گسترده به رفح، از تهدید اسرائیل با هرگونه عواقب عمومی خودداری کنند و بیشتر اسرائیل را به پذیرش طرح آتش بس ترغیب کنند.

علاوه بر انگلیس، یک مقام آمریکایی نیز درباره عملیات رژیم صهیونیستی در رفح به وبگاه آکسیوس گفته است که ما معتقدیم که عملیات اسرائیل برای کنترل گذرگاه رفح از خط قرمز تعیین شده توسط بایدن عبور نکرده است.

آکسیوس به نقل از این مقام آمریکایی گزارش داده است که بایدن و نتانیاهو روز گذشته در جریان تماس خود درباره عملیات اسرائیل در گذرگاه رفح گفتگو کردند، اما بایدن در تماس خود با نتانیاهو به عملیات کنترل گذرگاه رفح توسط اسرائیل اعتراض نکرده است.

این در حالی است که براساس اظهارات این مقام آمریکایی، اسرائیل به صراحت اعلام کرده است که می‌خواهد گذرگاه رفح را برای تحت فشار قرار دادن السنوار (رهبر حماس در غزه) در مذاکرات تصرف کند.

در عین حال در این گزارش افزوده شده است که مقامات آمریکایی تاکید دارند که واشنگتن در حال بررسی تعلیق ارسال تسلیحات به اسرائیل یا محدود کردن استفاده از آن در صورت آغاز عملیات بزرگ نظامی اسرائیل در رفح است.

گزارش آکسیوس در حالی به پشت پرده گفتگوی تلفنی بایدن و نتانیاهو اشاره کرده که پیشتر وبگاه کاخ سفید تائید کرده بود که رئیس جمهور آمریکا و نخست وزیر رژیم صهیونیستی درباره رفح گفتگو کردند. در بیانیه صادره از سوی کاخ سفید در این خصوص آمده است: رییس جمهور بایدن امروز با نخست وزیر نتانیاهو صحبت کرد. رییس جمهور بایدن نخست وزیر را در مورد تلاش‌ها برای تضمین توافق اسیران، از جمله از طریق گفتگوهای جاری امروز در دوحه قطر مطلع کرد.

بیانیه مذکور بدون اشاره به جزییات بیشتر اضافه کرد: رئیس جمهور موضع صریح خود در مورد رفح را تکرار کرد.

از طرف دیگر، حملات زمینی ارتش رژیم صهیونیستی علیه رفح با واکنش اتحادیه اروپا روبرو شده است. در این ارتباط، «جوزپ بورل»، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا اعلام کرد: «عملیات زمینی در رفح پیامدهای انسانی فاجعه بار و غیرقابل قبول را تشدید خواهد کرد.»

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا همچنین خواستار برقراری آتش بس و آزادی بدون قید و شرط گروگان‌ها شد.

علاوه بر این، «مارتین گریفیتس»، معاون دبیرکل سازمان ملل متحد در امور بشردوستانه در واکنش به تحولات غزه و هجوم زمینی رژیم صهیونیستی به آنجا اعلام کرد: «دستور تخلیه اسرائیل در رفح و عملیات زمینی منجر به مرگ و آوارگی بیشتر خواهد شد.»

گریفیتس تاکید کرد که بستن گذرگاه رفح از ورود سوخت جلوگیری می‌کند و حرکت کمک‌ها و پرسنل را به داخل غزه و خارج از غزه محدود می‌کند.

این مقام سازمان ملل همچنین افزود که تیم‌های ما هنوز در رفح حضور دارند و در آنجا بیش از یک میلیون نفر از جمله ۶۰۰ هزار کودک هنوز زندگی می‌کنند.

کد خبر 6099944

دیگر خبرها

  • استفاده از ظرفیت‌های همیاران طبیعت در مدیریت شرایط بحرانی
  • واکنش سخنگوی فدراسیون کشتی آمریکا به بازگشت «دیوید تیلور»
  • زمینه برای آتش‌بس پایدار و حل مسئله در غزه فراهم است
  • اعتراف انگلیس: حماس با حمله زمینی علیه رفح ریشه کن نمی‌شود
  • آمریکا در بحرانی‌ترین دوره‌ تاریخ خود قرار دارد
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • ببینید | واکنش جالب معلم عربی محمد بحرانی به خاطره‌ای که بحرانی از او در برنامه تعریف کرد
  • واکنش دبیر ستاد حقوق بشر به برخورد تهاجمی با زنان در آمریکا
  • واکنش معاون قوه قضاییه به برخورد با زنان و دختران در آمریکا: چه کسی به داد آنها می‌رسد؟
  • واکنش دبیر ستاد حقوق بشر به برخورد تهاجمی با زنان و دختران در آمریکا