Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهرام سرمست روز سه‌شنبه در حاشیه بازدید از شهرک‌ صنعتی شکوهیه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: با توجه به‌اینکه به‌لحاظ جغرافیایی در شعاع ۱۲۰ کیلومتری پایتخت قرار داریم، متقاضیان سرمایه‌گذاری زیادی برای این استان وجود دارد.

 وی افزود: به‌همین علت نیاز داشت که اراضی ملی و اراضی که متعلق به‌ستاد اجرایی فرمان امام (ره) است را در قالب تفاهم‌نامه‌ و بر اساس مصوبه‌های ستاد تسهیل و رفع موانع تولید به‌شهرک‌های صنعتی الحاق کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: برای پاسخگویی به‌تقاضاهای جدید و حتی تقاضاهایی که تا ۱۰ سال آینده هم ممکن است وجود داشته باشد، توسعه نواحی و ‌شهرک‌های صنعتی و الحاق اراضی را انجام دادیم. 

استاندار قم خاطرنشان کرد: در وهله دوم نیز موضوع تامین زیرساخت‌های برق، آب و گاز مربوط به‌واحدهای صنعتی را دنبال، و عملیات‌ گازرسانی به‌شهرک الغدیر را عملیاتی کردیم.

وی  با اشاره به‌اهتمام استانداری قم در حمایت از واحدهای صنعتی بیان داشت: حمایت از واحدها، صنعتگران و کارآفرینان موفق در اولویت‌ها قرار دارد.

وی همچنین یادآور شد: یک اقدام موثر و چشمگیری که شرکت شهرک‌های صنعتی استان در ذیل تفاهم‌نامه با ستاد اجرایی فرمان امام (ره) انجام داده، موضوع احداث بزرگترین کارخانه تولید پارچه چادر مشکی است که عملیات اجرایی آن آغاز شده و با سرمایه گذاری هزار و ۱۳۰ میلیارد ریالی درحال اجرای آن هستیم، ستاد اجرایی فرمان امام نیز متعهد شده تا یک سال آینده این طرح را به‌بهره برداری برساند.

سرمست همچنین در پاسخ به‌سئوالی مبنی بر ‌وضعیت صنایع کوچک و متوسط استان خاطرنشان کرد: عمده صنایعی که در استان وجود دارد جز صنایع کوچک و متوسط به‌شمار می‌آیند که عمدتا در شهرک‌های صنعتی مستقر هستند و برای آنها در قالب خوشه‌های صنعتی برنامه‌های حمایتی و تشویقی داریم.

همزمان با روز ملی حمایت از صنایع کوچک و با حضور علی رسولیان معاون وزیر و رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، بهرام سرمست استاندار قم، و جمعی از مدیران استان کلنگ مدول سوم تصفیه خانه شهرک صنعتی شکوهیه با اعتباری بالغ بر ۲۰۹ میلیارد ریال از منابع داخلی این شرکت، به‌ظرفیت هزار متر مکعب در محل تصفیه خانه این شهرک به‌زمین زده شد.

همچنین عملیات اجرایی مرحله سوم شهرک صنعتی شکوهیه با هدف تامین آب از طریق تصفیه پساب آب واحد صنعتی آغاز و ساختمان شماره ۲ آتش نشانی شهرک صنعتی شکوهیه به‌ارزش۸۶ میلیارد ریال نیز در مرحله توسعه این شهرک رسما آغاز به‌کار کرد.

مرحله ۱۲ مجتمع‌های کارگاهی شهرک صنعتی شکوهیه شامل احداث ۱۲ واحد ویژه صنایع کوچک دانش بنیان هم با اعتبار ۷۲ میلیارد ریال به‌بهره برداری رسید.

حجم سرمایه‌گذاری انجام‌شده برای واحدهای صنعتی قم فراتر از ۷۳ هزار میلیارد ریال است که با این حجم از سرمایه‌گذاری صورت گرفته در حدود ۲ هزار و ۴۰۰ واحد صنعتی و تولیدی استان برای بیش از ۶۰ هزار تَن فرصت اشتغال ایجاد شده‌است.
 قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، درودگران، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایه‌گذاری، تولید و اشتغال دارند.

برچسب‌ها قم تولید داخلی بهرام سرمست

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قم تولید داخلی بهرام سرمست قم تولید داخلی بهرام سرمست شهرک صنعتی شکوهیه شهرک های صنعتی سرمایه گذاری میلیارد ریال صنایع کوچک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۷۷۷۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کردستان معین استان هرمزگان در امر گازرسانی است

مدیرعامل شرکت گاز کردستان گفت: با توجه به معین بودن استان کردستان در استان هرمزگان، با تمام توان و قدرت در نظر داریم دو شهر فارغان و احمدی سرگز، ۱۰۰ روستا و ۶۵ واحد تولیدی و صنعتی را به شبکه سراسری گاز وصل کنیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، احمد فعله‌گری در جمع خبرنگاران استان با اشاره به صعب‌العبور بودن مسیر مناطق روستایی مرزی و کوخ‌نشین استان اظهار کرد: به‌رغم سختی مسیر و کوهستانی بودن استان، کار گازرسانی به روستاها انجام شد.

وی در مورد کل تعهدات سال ۱۴۰۲ در بخش‌های مختلف، افزود: در سال گذشته کل تعهدات اشتراک پذیری ۱۸ هزار و ۱۰۰ مورد بوده که با بررسی عملکرد در سال گذشته و تا پایان اسفند ماه مازاد بر سقف تعهدات، اشتراک پذیری شهری و روستایی صورت گرفته است‌.

مدیرعامل شرکت گاز کردستان خاطرنشان کرد: در مدت یاد شده ۲۳ هزار و ۱۱۶ اشتراک پذیری جدید انجام شد که درصد پیشرفت در این بخش ۱۲۸ درصد و بیش از ۴۱۴ کیلومتر شبکه‌گذاری در بخش پروژه‌های شهری و روستایی انجام شده که این میزان بدون افزایش و عدول از سقف بودجه مصوب عمرانی انجام شده است.

فعله‌گری با اشاره به اینکه از ابتدای سال ۱۴۰۲ تا پایان اسفند سه میلیارد و ۶۹۶ میلیون مترمکعب در سطح استان مصرف گاز طبیعی داشته‌ایم، گفت: در حال حاضر این استان دارای ۶۳۰ هزار و ۲۹۲ مشترک گاز در بخش‌های مسکونی، تجاری و صنعتی است که ۴۵۰ هزار و ۹۹۷ مشترک شهری و ۱۷۶ هزار و ۵۵۶ مورد روستایی و ۲ هزار و ۷۳۹ مشترک صنعتی است.

وی با بیان اینکه جمعیت استان کردستان بیش از یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر است، تصریح کرد: با تلاش‌های انجام شده به منظور بهره‌مندی هر چه بیشتر مردم از این عامل انرژی، هم‌اکنون بیش از ۳۰۰ هزار و ۱۳ علمک در سطح استان نصب شده است.

مدیرعامل شرکت گاز کردستان اضافه کرد: از تعداد علمک‌های نصب شده در استان، ۱۵۸ هزار و ۶۹۶ مورد در شهرها و ۱۳۹ هزار و ۸۰۴ مورد در روستاها و ۱۵۱۳ علمک برای واحدهای تولیدی و صنعتی نصب شده است.

فعله‌گری ادامه داد: میزان شبکه‌گذاری در این استان ۱۳ هزار و ۲۶۴ کیلومتر است که بیشتر این شبکه‌گذاری‌ها در روستاهای استان اجرا شده است.

وی افزود: ۹ هزار و ۳۷۳ کیلومتر در سطح روستاها و سه هزار و ۱۰۵ کیلومتر در سطح شهرها و ۷۸۶ کیلومتر برای واحدهای تولیدی و صنعتی شبکه گذاری شده است.

وی در مورد عملکرد شرکت گاز استان کردستان در بخش نصب انشعابات در سال ۱۴۰۲ نیز عنوان کرد: در سال گذشته یکی از اهداف استراتژیک نصب پنج هزار علمک بود که شرکت گاز استان کردستان با نصب هفت هزار و ۷۷۶ علمک عملاً پیشرفت ۱۵۶ درصدی داشت و در بخش ظرفیت سازی برای صنایع که هدف آن ۱۰ هزار مترمکعب در ساعت بوده که با ظرفیت سازی ۲۵ هزار و ۲۱۶ متر مکعب در ساعت پیشرفت ۲۵۲ درصدی نمایان می‌شود.

مدیرعامل شرکت گاز کردستان در مورد اهداف سال ۱۴۰۳ گفت: با توجه به منویات مقام معظم رهبری که سال جدید را سال جهش تولید با مشارکت مردم نام گذاری فرمودند و در راستای تحقق بخشیدن شعار سال، گازرسانی به ۴۰ واحد تولیدی و صنعتی در استان کردستان را در دستور کار داریم.

فعله‌گری تاکید کرد: با توجه به معین بودن استان کردستان در استان هرمزگان با تمام توان و قدرت در نظر داریم دو شهر فارغان و احمدی سرگز، ۱۰۰ روستا و ۶۵ واحد تولیدی و صنعتی را به شبکه سراسری گاز وصل کنیم.

کد خبر 751264

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی
  • پرداخت ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور
  • مشکلات و دغدغه های تولیدکنندگان ملارد پیگیری و حل شود
  • توسعه پایدار در گرو حفظ محیط زیست است
  • کردستان معین استان هرمزگان در امر گازرسانی است
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • پشت پرده کاهش اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی
  • پشت پرده خرید زمین در شهرک‌های صنعتی؛ به نیت احتکار زمین می‌خرند!
  • سه دستگاه ماشین آتش‌نشانی روز دنیا به شهرک شکوهیه تحویل شد