Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/قم استاندار قم گفت : اجرای طرح فاز توسعه شهرک صنعتی شکوهیه، این شهرک را به یک کارگاه عظیم عمرانی تبدیل کرده است

دکتر بهرام سرمست استاندار قم در برنامه سه شنبه های اقتصادی خود، ضمن شرکت در بیست و سومین کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان، از چند واحد مستقر در شهرک صنعتی شکوهیه بازدید و یک واحد تولیدی و نمایشگاه ویترینی محصولات  را افتتاح نمود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


استاندار قم با اشاره به برنامه هفتگی و منظم بازدید میدانی از واحد های تولیدی، اضافه کرد:با حضور در کارخانه ها و در جمع تولید کنندگان، مشکلات و موانع تولید این بخش ها از نزدیک بررسی شده و برای رفع آن ها تصمیمات مناسب اتخاذ و دستورات لازم صادر می شود.

وی با بیان اینکه در برنامه امروز مشکل حق بیمه تامین اجتماعی کارگران واحد های تولیدی مورد بازدید همچنین بحث طرح های توسعه واحد های مذکور از سوی تولید کنندگان مطرح شد، افزود: تصمیمات خوبی در این زمینه اتخاذ شد و امیدواریم نتیجه آن منجر به حل مشکلات شود.

سرمست با تاکید بر لزوم استمرار حضور میدانی مدیران در حوزه های کاری مرتبط، ادامه داد: با وجود تحریم و مشکلات ناشی از بحران کرونا در کشور، حضور میدانی و ارتباط چهره به چهره مدیران با تولید کنندگان و صنوف مختلف می تواند زمینه را برای سرعت بخشی به حل مشکلات و ایجاد گشایش های بیشتر در حوزه های گوناگون فراهم نماید. 

استاندار قم با موفقیت آمیز توصیف کردن برنامه های راهبردی استان در حوزه تسهیل و رفع موانع تولید گفت: خوشبتانه طی سه سال اخیر، هیچ واحد تولیدی تعطیل نشده و چندین واحد تولیدی راکد نیز احیاء شده است.
سرمست همچنین با اشاره به برنامه های در دستور کار برای تکمیل زنجیره تولید و ارتقاء زیرساخت های نواحی و شهرک های صنعتی استان گفت:   در قالب این برنامه،طرح های توسعه مربوط به چند واحد تولیدی  اجرایی شده است و با الحاق زمین به شهرک صنعتی شکوهیه ، شاهد راه اندازی فاز توسعه این شهرک هستیم و امروز این شهرک به یک کارگاه عمرانی عظیم مبدل شده است.

گفتنی است،  استاندار قم  در برنامه امروز سه شنبه های اقتصادی،از واحد های تولیدی سلامت صنعت بوعلی، تولید کننده دستگاه های سلامت محور بیمارستان ها و بخش های درمانی، واحد تولیدی مبین مهر، تولید کننده شکلات بازدید نمود و واحد تولیدی ماهان کشش جم تولید کننده مفتول های گالوانیزه  و آرماتور  و نمایشگاه ویترینی محصولات استان قم را افتتاح نمود.

همچنین از سه دستگاه خودروی آتش نشانی جدید برای شهرک صنعتی شکوهیه که با دستور استاندار پیگری و آماده بهره برداری شده بود بمناسبت روز آتش نشانی رو نمایی شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی شهرک صنعتی شکوهیه واحد های تولیدی استاندار قم واحد تولیدی واحد ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۳۴۱۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت برنامه تولید ۱۶۰ واحد صنعتی نیازمند ارز در گیلان

به گزارش خبرنگار مهر، تیمور پورحیدری بعد از ظهر سه شنبه در گفت و گو با رسانه‌ها با اعلام ضرورت ثبت برنامه تولید توسط مدیران واحدهای صنعتی در سامانه جامع تجارت جهت تخصیص ارز اظهار کرد: برنامه تولید ۱۶۰ واحد صنعتی نیازمند ارز گیلان برای سهولت تأمین مواد اولیه خارجی تولیدات در سامانه ثبت شده است.

وی به لزوم اعلام دقیق‌تر مقدار احتیاج ارزی واحدهای صنعتی تاکید کرد و گفت: با توجه به برنامه ساماندهی بانک مرکزی برای تخصیص ارز حمایتی به واحدهای صنعتی؛ اطلاع رسانی و هماهنگی لازم برای ثبت برنامه تولید به صنایع ارزبر گیلان انجام شده است.

این مسئول با اشاره به تأمین بخشی از مواد اولیه خارجی برخی از واحدهای صنعتی از طریق بازرگانان داخلی به صورت غیر مستقیم، تصریح کرد: مشکلات ساختاری سامانه‌ها به علت هوشمند بودن آنها در سطح کلان انعکاس داده شده است و در حال رفع چالش‌های پیش روی می‌باشیم که در آینده صنایع ما با مشکل تخصیص و تأمین ارز مواجه نشوند.

وی به پایش برنامه‌های تولید ثبت شده در فاز اول و شفاف سازی امور ارزی اشارهکرد و گفت: در بررسی کارشناسی و پایش وضعیت برنامه تولید ثبت شده واحدهای صنعتی، میزان ارزبری افزون بر ۸۵ واحد صنعتی گیلان محرز و مشخص گردید.

پورحیدری ثبت برنامه تولید برای تخصیص ارز را الزامی و ضروری دانست و تاکید کرد: با توجه به حد گذاری ارزی و تعیین سقف مصارف ارزی؛ در بخش‌های صنعت، کشاورزی و دارو در سال جدید، ثبت برنامه تولید و میزان نیاز ارزی واحدهای صنعتی گیلان در سامانه جامع تجارت لازم است.

کد خبر 6099548

دیگر خبرها

  • رفع موانع تولید در راستای تحقق شعارسال
  • آغاز کار رویداد صدرا در دانشگاه آزاد خرم‌آباد با حضور ۳۰ واحد تولیدی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی
  • انتقال ۱۰۰ واحد ضایعاتی دارای مجوز به شهرک صنعتی خیرآباد
  • ثبت برنامه تولید ۱۶۰ واحد صنعتی نیازمند ارز در گیلان
  • پرداخت ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور
  • مشکلات و دغدغه های تولیدکنندگان ملارد پیگیری و حل شود
  • سیب و زنجیره تولید وابسته به آن از ویژگی‌های منحصر به فرد سمیرم است
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی