Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار قم با اشاره به وجود هزاران پرونده تخلف در کمیسیون ماده 100، گفت: بروکراسی‌های صدور پروانه به‌اندازه‌ای زیاد است که عملاً شهروندان را وادار به تخلف می‌کند.

به گزارش خبرگزاری برنا از قم، دکتر سیدمرتضی سقائیان‌نژاد در بیست و سومین جلسه رسمی و علنی شورای اسلامی شهر قم در سالن جلسات ساختمان شهید باکری اظهار داشت: اگر از مردم سؤالی در خصوص ساخت‌وساز شود آن‌ها دو دستگاه شهرداری و سازمان نظام‌مهندسی را مطرح می‌کنند و هم‌اکنون نظر مردم از این دو نهاد در مسئله ساختمان‌سازی مثبت نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه صدور پروانه ساختمانی از مباحث و مسائل مهمی است که سبب نارضایتی شهروندان می‌شود گفت: شهرداری قم به دنبال صدور پروانه در اسرع وقت است، اما به دلیل بروکراسی‌های زیاد در این زمینه، صدور پروانه مدت‌ها طول کشیده و سرمایه‌های مردم دچار خسارت شود.

شهردار قم ادامه داد: علت مخالفت شهرداری با مجریان ذیصلاح، جلوگیری از ادامه بروکراسی‌های آزاردهنده است، چراکه در مسئله مجریان ذیصلاح متأسفانه این افراد در میدان حضور ندارند و صرفاً نامی از آن‌ها مطرح می‌شود و اگر این افراد واقعاً در کف میدان باشند شهرداری از این مسئله حمایت می‌کند.

وی با تأکید بر اینکه یکی از واقعیت‌های تلخ این است که برخی از مهندسان بدون اینکه مهندس ذیصلاح در یک پروژه عمرانی حضور داشته باشد، مهر آنان در زیر کاغذ نظارت ثبت می‌شود، افزود: در خصوص تعرفه‌های ساختمانی باید رویکردی در نظام‌مهندسی و شهرداری در پیش‌گرفته شود تا هزینه‌های بیشتری به شهروندان تحمیل نشود.

دکتر سقائیان‌نژاد تصریح کرد: سالانه افزون بر ۵۰ میلیارد تومان در بحث نظارت و کنترل ساختمان هزینه می‌شود اما به دلیل مشکلات ساختاری در این زمینه هنوز کنترل درست و قابل قبولی وجود ندارد.

وی با اشاره به وجود هزاران پرونده تخلف در کمیسیون ماده ۱۰۰، اذعان کرد: بروکراسی‌های صدور پروانه به‌اندازه‌ای زیاد است که عملاً شهروندان را وادار به تخلف می‌کند.

شهردار قم با اشاره به طرح نهضت تولید مسکن، اظهار داشت: اگر در الحاق اراضی و احداث مسکن در طرح جدید ملاحظات کنونی شهر و شهرداری رعایت نشود، مشکلاتی که اکنون در پردیسان شاهد آن هستیم، تکرار خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا شورای اسلامی شهر شهید باکری شهرداری قم مشکلات مسکن شهردار قم صدور پروانه شهردار قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۹۸۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور پروانه چرا برای ۶۰۰ هزار واحد دامی در همدان

ایسنا/همدان مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان با بیان اینکه سال گذشته ۶۰۰ هزار واحد دامی پروانه چرا برای روستائیان و عشایر استان صادر شده است، گفت: سال گذشته ۲.۵ برابر ظرفیت دام عشایر وارد مراتع استان شده بود.

اسفندیار خزایی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه امسال پیش‌بینی می‌شود تعداد دام عشایر کاهش یابد، اظهار کرد: در بازدیدی که از عشایر استان صورت گرفته، گله آنچنانی ندیدیم.

وی با اشاره به اینکه تعداد دام عشایر استان همدان ۴۵۰ هزار رأس است، تصریح کرد: حدود ۷۰ هزار هکتار سامانه عشایری در استان وجود دارد که به ازای هر هکتار برای یک رأس دام پروانه چرا صادر می‌شود.

خزایی با تأکید بر اینکه یکی از وظایف منابع طبیعی در راستای حفظ مراتع رعایت تقویم کوچ است، ادامه داد: سال گذشته تقویم کوچ با دقت رعایت شد و حتی تعدادی از عشایر دیرتر وارد استان شدند و امسال نیز بارش‌ها کمک کرده و عشایر هنوز به مراتع نرفتند.

مدیرکل منابع طبیعی استان همدان با بیان اینکه وضعیت پوشش مراتع استان بهتر از نرمال شده است، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه وضعیت پوشش گیاهی مراتع بهتر شده و پیش‌بینی‌هایی برای اطفاء حریق و آتش‌بُر صورت گرفته است.

وی با تأکید بر اینکه باید برنامه برای چرای دام عشایر وجود داشته باشد و به اندازه ظرفیت مراتع تعلیف دام صورت بگیرد، گفت: تعدادی از فرزندان عشایر شغل پدران خود را ادامه می‌دهند و به کار دامپروری اشتغال پیدا می‌کنند، در حالی‌که ظرفیت مراتع افزایشی نداشته است، بنابراین باید مشاغلی غیر از دامپروری نظیر زنبورداری و صنایع‌دستی برای فرزندان عشایر ایجاد شود.

خزایی با بیان اینکه کسانی‌که خارج از چهارچوب عشایر دام خریداری کرده و اقدام به چرای دام‌های خود در مراتع عشایری می‌کنند نیز پیگیری می‌شوند، ادامه داد: کنترل دام عشایر شروع شده است و بعد از استقرار جمعیت دقیق دام مشخص خواهد شد اما تعداد دام عشایر در سال گذشته ۲.۵ برابر ظرفیت مراتع استان بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اعتبار ۲۰۰ میلیارد ریالی برای تملک صحرای پرتمان
  • شهرداری قم در مسیر تغییر ریل / کیفی‌سازی فضای شهری در اولویت قرار گرفت
  • واگذاری زمین و اجرای پروژه‌های مسکن در استان بوشهر سرعت می‌گیرد
  • احداث باغ بانوان بوستان «کرامت» جزو اولویت‌های شهرداری باشد
  • بازداشت شهردار مرند با اتهامات مالی
  • حق تفکیک برای زمین‌های امامزاده ابراهیم شفت کاهش پیدا می‌کند
  • صدور پروانه چرا برای ۶۰۰ هزار واحد دامی در همدان
  • تشریح فرایند صدور پروانه ساختمان ۱۱ طبقه بلوار بوعلی قم
  • آتش سوزی مجتمع مسکونی در منطقه پردیسان قم
  • طرح نهضت ملی مسکن رضوانشهر در مرحله صدور پروانه